Börze Étterem. Elsőre nem értem…. ***
A menü 12.40-kor elfogyott, így azt nem kóstolhattuk. Egy biztos, 1290 forintért igencsak nagy tömeget lehet bevonzani.
Az étlapról szemezgettünk hát. A választott ételek egyike sem volt finom.
Vastag, ízetlen tésztájú hortobágyi palacsinta. Lepirítatlan, ízetlen főtt tarhonya. Boltban vásárolt, vegyszerízű csalamádé. Hidegen formázott túrókrémből készült túrógombóc. Elhasznált sütőzsiradékban sütött Cordon Bleu. Porból készült krumplipüré.
A sok hiba akár a déli hajtásnak, vagy a gyengébb konyhai váltásnak is betudható lehet, hiszen remek volt a marhapofa-pörkölt és kifogástalan a kiszolgálás. Ráadásul minden fogás tele volt jó ötletekkel…
A hortobágyi merészen játszik az állagokkal, új színeket mer beleépíteni az egyébként tán elcsépelt receptbe. A túrógombóc nagyszerű lehetne (most nem az), a pirított diós morzsa és a lekvár igen jó ötlet….
Drukkolok az étteremnek a felálláshoz, kár lenne a sok elköltött forintért.
Példamutatóan kialakított belső tér, szellősen elrendezett asztalok, szépen felépített étlap.
A mosdók tiszták, feltöltöttek.
Korrekt gépi számla.
Parkolni…. mint a legtöbb belvárosi étteremben, szerencsével. Gyere inkább tömegközlekedéssel.
Az étteremben készített fotók a GasztroMagazin Pinterest fiókjában tekinthetőek meg.